Over ons

Kerninformatie:
 1. “Stichting Kinderboerderij Buiten-“Gewoon” “, alternatieve naam is “Kinderboerderij Velp”.
 2. RSIN nr. 817230786
 3. De Kinderboerderij Buiten-“Gewoon” is gevestigd aan de Beukenlaan 8, 5363 RA te Velp, correspondentieadres Zaalheuvelweg 27, 5363 TE  Velp,
  website: www.kinderboerderijvelp.nl
  e-mail: kinderboerderijvelp@gmail.com
 4. De kinderboerderij heeft tot doel informatie en educatie te geven aan een ieder die er behoefte aan heeft omtrent de op de kinderboerderij verblijvende dieren en het dierenwelzijn in zijn algemeen. Tevens wil zij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een gelegenheid tot dagbesteding geven.
 5. De Kinderboerderij heeft een meerjaren beleidsplan wat evt maar behoefte tussentijds kan worden aangepast. In dit beleidsplan bevat een korte omschrijving van de geschiedenis van de kinderboerderij, de doelstelling , een financiële paragraaf, de manier van zaakvoering op de kinderboerderij, alsmede dierenwelzijn. Het beleidsplan kunt u hier downloaden.
 6. Het bestuur bestaat uit een 7-tal personen te weten:
 • Lambèrt van Genugten, voorzitter;
 • Yasmijn Kroes, secretaris;
 • Ton van der Biezen, penningmeester;
 • Wim Brands, beheerder;
 • Hans van der Sanden, 2e beheerder;
 • Tom Opsteegh, algemeen bestuurslid;
 • locatiemanager van Dichterbij afdeling Velp.
 1. De Stichting Kinderboerderij Buiten-“Gewoon” kent geen beloningsysteem voor de bestuurders en beleidsbepalers. De kinderboerderij heeft geen mensen in dienst. De bestuurders en/of beleidsbepalers krijgen eventueel alleen de door hen gemaakte onkosten vergoed.
 2. De kinderboerderij heeft afgelopen jaar een aantal activiteiten georganiseerd, zoals de kinderboerderij dag, dierendag en de kerstmarkt, waarbij kinderen kunnen meedoen aan een aantal activiteiten. Ook doet de Stichting Kinderboerderij Buiten-“Gewoon” iedere jaar mee aan NL-Doet van het Oranjefonds. Daarnaast nemen de vrijwilligers onderhoud van de beplanting van de aangrenzende school mee, tijdens onderhoud eigen beplanting.
 3. Het Stichtingsbestuur stelt met betrekking tot activiteiten en financiën een jaarverslag vastgesteld over afgelopen jaar.